VÄLKOMMEN som gäst – online!

Kanske är du en av våra trogna besökare som brukar besöka en eller flera av våra ateljéer under dem öppna ateljéhelgen KulTur – som hålls varje vår i Jämtland och Härjedalen. 2020 blir ett märkligt år där det mesta av fysiska kulturevenemang ställs in, så även detta.

Vi som är yrkesverksamma som konsthantverkare, slöjdare och konstnärer har det inte alltid så fett ställt och de beslutade stödpaketen dröjer. Vi kan omöjligt bara ställa in allt och vänta på undergången.

Vi behöver er gäster, mer än någonsin! Därför är du hjärtligt välkommen att kika på en direktsändning från våra cirka 40 ateljéer den första helgen i maj! Länk till direktsändningen kommer att ligga uppe på förstasidan för hjart.nu när det närmar sig sändning.

Du väljer själv om du vill se hela maratonsändningen eller om du är mer intresserad av ett visst pass. Hålltider kommer att publiceras i slutet av april.

Har du någon fråga du skulle vilja ställa till en konstnär, konsthantverkare eller slöjdare? Allmänt eller till någon speciell person? Skicka då ett mejl till info[at]asamariahedberg.se så kanske din fråga kommer med.

Reservation för smärre ändringar om någon blir sjuk eller får oväntat förhinder.

Återigen: VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!