Arrangör, samarbetspartner och sponsorer

hjART är ett projekt som startats och drivs av Åsa Maria Hedberg, konstnär med ateljé i Hammerdal. Tanken dök upp som en möjlig lösning på problemet att allt jag och mina kollegor arbetar med ställs in i år på grund av Covid-19. Projektet rivstartar första helgen i maj med fyra onlinesändningar men visionen är att fortsätta realtidssändningar tills jag fått sända alla yrkesverksamma skapande kollegor i länet.

Arbetet bedrivs än så länge utan större ersättning och det finns inga planer på att ta in avgifter varken av de deltagande ateljéerna-kollegorna eller av våra onlinegäster. Min förhoppning är att deltagarna som deltar live ska kunna tjäna en slant genom denna hjälp att digitalisera en del av deras verksamhet. Länkar till olika säljsidor kommer att finnas efter varje namn. Samarbetspartner är Studiefrämjandet.

Företag som vill sponsra (mot logga på denna sida) kan mejla för mer info till mig på info[at]asamariahedberg.se. Ekonomiska medel skulle kunna betala sändningstekniska lösningar och kanske rentav lite lön. hjART kommer dock att bli av oavsett sponsring eller ej, samtal förs med olika samarbetspartners, bland annat Kulturrådet, KC Nord och KRO Jämtland-Härjedalen.